Стоян Стоев закри кампанията си в Сандански

Загубеното време за страната през последните месеци, уважението към опонентите и вярата, че следващото Народно събрание ще бъде съставено от хора, които могат да преведат страната през кризата. Това бяха основните акценти в обръщението на кандидата за народен представител от коалиция ГЕРБ – СДС Стоян Стоев към избирателите в последния ден от кампанията. Той подчерта, че каквито и да бъдат резултатите, неговият дом винаги ще бъде в Сандански.

Публикуваме цялото обръщение на Стоян Стоев:

90 дни. Толкова продължиха трите предизборни кампании през тази година.

Страната ни загуби 225 дни в дребни политически сметки и взаимни обвинения. Надявам се днес не просто да слагаме точка на поредната кампания за 2021 г., но и на безвремието в страната.

Нужна е отговорност и стабилност. Надявам се резултатите от изборите да ни помогнат да я намерим.

В дни на толкова голямо разделение зная, че всеки има своята истина и своята гледна точка. Уважавам това. Ще продължа да отстоявам моите позиции и се надявам с действията си, ден след ден, да убеждавам все повече хора, че съм достоен за тяхното доверие.

Старите хора казват, че непоискана помощ не се дава. Затова и днес се обръщам към Вас с молба за подкрепа. За да постигнем заедно истинска и необратима промяна – такава, която е плод на еволюция и знания, а не на кухи обещания.

Зная, че здравната криза, в която е затънала страната не ни позволи да стигнем до толкова хора, колкото ми се искаше. Нашите срещи тепърва предстоят – каквито и да са резултатите, аз оставам да живея тук.

Единствената сила, която ме мотивира да заставам с лицето и името си в тази поредна надпревара е именно желанието да променяме региона ни към по-добро. Зная, че ще го постигнем, защото тук има много трудолюбиви и способни хора, които милеят за родното си място.

В неделя, излезте и гласувайте – извоювахме свободата ние да уволняваме и назначаваме правителствата, които ще ни управляват. Това е най-голямото демократично право – използвайте го!

Историята ни даде редкия шанс да видим всеки от пътищата, които така наречените „нови политици“ предлагат, до къде ще ни заведе. След два парламента на сплетни и дребни политически сметки, вярвам, че ще излъчим Народно събрание от достойни хора, които да преведат страната през кризата.

Да се държим заедно, защото само обединени ще успеем!“

Стоян Стоев
Кандидат за народен представител
Коалиция ГЕРБ-СДС