Коалиция ГЕРБ – СДС закри кампанията си в Сандански

При спазване на мерки за дистанция, коалиция ГЕРБ – СДС закри кампанията си в Благоевградска област на летния театър в Сандански. Гости на събитието бяха водачът на листата на най-голямата партия Росен Желязков и евродепутатът и областен координатор Андрей Новаков. Домакин на събитието бе кандидатът на Сандански в листата на ГЕРБ Стоян Стоев.

„Все по-ясно осъзнавам, че дори да нямаше пандемия, пак така бих провел кампанията си. По този личен и човешки начин“, каза Стоян Стоев по време на събитието. Той благодари и на всички хора за подкрепата през изминалия месец и в днешния ден. „Изборите идват и си отиват. Ние ще останем тук, ще продължим да се срещаме. В неделя обаче ще решим дали ще говорим за бъдещето или за миналото при тези наши срещи. Защото има прекалено много сили, които искат да върнат страната ни назад“, посочи още той.

“Утре е ден за равносметка – кой какво направи през последния месец и какво от себе си показа. Защото, когато по време на кампанията не се срещаш с хората, нямаш идеи и предложения, то как тогава се очаква, че утре, ако бъдеш избран в Народното събрание, ще имаш енергия да работиш за хората“, риторично попита Стоян Стоев. Той изрази увереност, че хората ще видят и оценят различния подход към правенето на политика.

„Ако получа доверието на хората, ще направя всичко по силите си да работя за по-добрия утрешен ден на населените места в община Сандански. Да имаме повече инвеститори и работни места; подкрепа за земеделието и животновъдството; повече туристи; по-добра инфраструктура; по-добри условия за спорт. Това интересува всички нас, които избрахме да останем и живеем тук”, подчерта Стоян Стоев. „В неделя, независимо какво ще се случи, аз отново ще избера да остана в Сандански. Това е моята кауза, това е за което ще работя”, завърши кандидатът на Сандански.

“Компроматите са единствените аргументи на нашите опоненти”, посочи Росен Желязков. По думите му в политиката целта е да работиш за по-добро бъдеще, а не водеща да бъде омразата към опонента, която все повече политически сили демонстрират в тази кампания. „Правителството на ГЕРБ запази темпа на икономически растеж, дори в условията на безпрецедентна криза. Договорихме и многогодишната финансова рамка, като заедно с европейските програми страната ни ще има финансиране от над 20 млрд. лв. за следващите години – инструмент, с който да направим още по-конкурентна икономиката ни“, подчерта водачът на листата в Област Благоевград. По думите му с всеки тези инструменти България ще постигне ръст от 10% на производителността си.